Sorrejat

El sorrejat consisteix en la projecció de diferents tipus d’àrid a una pressió controlada depenent del tipus de superfície a tractar.

La maquinaria de la que disposem ens permet realitzar diferents graus de neteja segons la necessitats del client.

Inoxidable

Tenim cabines de grans dimensions per a tractar l’inoxidable de manera individual per no contaminar el producte, ja que en condicions desfavorables es podria contaminar i això provocaria l’aparició d’òxid.

El resultat del inoxidable sorrejat es un acabat matisat i uniforme de tota la peça, dissimulant completament les soldadures.

Ferro

En el sorrejat del ferro aconseguim eliminar la pintura, l’òxid i en acer nou també podem treure la calamina existent en el mateix, deixant una superfície neta, porosa i amb una rugositat adient per el posterior tractament, ja sigui pintat, galvanitzat, zincat…

Aquesta aplicació afavoreix l’adherència de la pintura, imprimació en la superfície tractada, amb el resultat que la pintura …..

Fusta

Es ideal per la eliminació de vernís, pintures deixant un acabat rústic de la superfície tractada. En molts casos també es fa servir en fusta nova per donar-li un aspecte mes antic ja que la veta de la fusta queda gravada a gust del client.

Altres

Gràcies a la nostra maquinaria i a diferents tipus d’àrid podem treballar sobre qualsevol superfície per tal d’eliminar pintures, òxid o simplement donar-li un acabat diferent per exemple:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.